Free Joomla Template by Discount Justhost
  • Delavnice

Pozdravljeni

AKTUALNI RAZPISI USPOSABLJANJ:

Trenutno vpisujemo udeležence v ŠOLO VODENJA v Slovenj Gradcu. Program traja 9 tednov (40 ur) in ponuja najpomembnejša znanja za vsakega sodobnega vodjo. Sprejmemo 10 udeležencev. Več informacij najdete v rubriki SEMINARJI - ŠOLA VODENJA. Prijavite se lahko na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Se že veselimo srečanja z vami.

V sredo 9. oktobra 2019 vas vabimo na seminar "Uspešna komunikacija in obvladovanje konfliktov", ki bo v Hotelu BAU v Mariboru. Kotizacija za seminar (v ceno je vključena postrežba med odmori in kosilo) znaša 140 evrov + DDV. Več informacij o seminarju zahtevajte na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest, saj sprejmemo na seminar le šestnajst udeležencev. 

PLAKAT KONCNA VERZIJA

 

Zadetkov: 2214

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta klikom na gumb