Free Joomla Template by Discount Justhost

Nagovor

SPOŠTOVANI ISKALCI NOVIH ZNANJ

Veseli me, da ste »pristali« na naši spletni strani. Še bolj vesel bom, če se bomo srečali na katerem od naših seminarjev. Posebej zato, ker dosedanje izkušnje kažejo, da puščamo za sabo dobre sadove dela. Merilo našega dela je zadovoljen udeleženec seminarja in v zadnjih letih se jih je nabralo kar nekaj. Ko spremljam informativne oddaje slovenskih TV programov, se čedalje pogosteje srečam s kom, ki sem ga spoznal na seminarju uspešne komunikacije ali javnega nastopanja. Vesel sem, ko vidim, da je posameznik premagal samega sebe in suvereno podal izjavo, sodeloval v intervjuju…

bostjan slika

Udeležencem naših seminarjev želimo ponuditi že uveljavljene poti, po katerih lahko hitreje in lažje pridejo do cilja, iz teorije v prakso. To nam poleg skrbno izbranih in preizkušenih vsebin omogoča »delavniški pristop« dela. Na naših »delavnicah« boste našli orodja, s katerimi boste lažje komunicirali, obvladovali konflikte, javno nastopali, obvladovali tremo, vodili sodelavce in še kaj. Če vam bo kakšno orodje posebej všeč, vam ga podarimo. Med delavnico si udeleženci naberejo veliko dragocenih drobnih osebnih izkušenj, kar zagotavlja trajnejše učinke. Z aktivnim delom udeleženci »v varnem okolju«, pridobljena znanja vsaj delno preizkusijo v praksi. Razširijo in poglobijo tudi zavedanje samih sebe in procesov v sebi ter povečajo svoje sposobnosti uspešnega samostojnega delovanja.

Zaradi vsega opisanega lahko vsebine, ki jih podajamo, predstavljajo premik posameznika na osebni ravni. Zavedamo se, da živimo v času (pre)obilice informacij na vseh področjih, zato jih mi za vas kakovostno selekcioniramo in vam tako prihranimo nekaj vašega dragocenega časa. Ponudili vam bomo bistveno več kot če bi le prebrali knjigo o določeni temi ali če bi si pogledali film oz. dokumentarni prispevek na televiziji.

Naše izkušnje kažejo, da lahko še tako pasivnega udeleženca pritegnemo k sodelovanju. Prepričani smo, da bo v naši ponudbi vsakdo našel nekaj, kar mu bo osmislilo čas preživet z nami. Lažje se boste soočali z novimi izzivi na delovnem mestu in v privatnem življenju ter bolje reševali probleme, ki jih prinaša življenje.

Naš cilj je transformacija, ne le informacija in izkušnja, saj vemo, da se hitro, instantno serviranje univerzalnih receptov ne obnese več. Z nami boste dodobra prevetrili svoje dosedanje koncepte, teorije, pristope in strategije in sicer do te mere, da se ne boste mogli upreti klicu k spremembam.

Veselimo se srečanja z vami.

Boštjan Polutnik

 

 

Zadetkov: 6407

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta klikom na gumb