Free Joomla Template by Discount Justhost

Intenziven trening javnega nastopanja

Ko na vrata potrkala krizna situacija, ni časa za učenje. Takrat je pomembna hitrost in znanje. In obvladovanje veščin uspešne komunikacije ter javnega nastopanja. In sto odstotna pripravljenost, da ohranimo zaupanje, ugled, posle… Nenadna negativna javna izpostavljenost in medijska publiciteta uničujeta najboljše strokovnjake, ki ne obvladajo veščin, s katerimi znajo preprečiti, da bi nek neljubi dogodek prerasel v neobvladljivo krizo. Že jutri ste lahko tudi vi žrtev v središču neke medijske afere. Z nepremišljenim, nepripravljenim ali neodločnim nastopom lahko do temeljev omajete lasten ugled in ugled institucije, ki jo vodite. Diskreditirajo vas lahko po strokovni in človeški plati. Vaš trud in minulo dobro delo se lahko v trenutku izničita.

Ko se požene kolesje govoric ter pritiski in vprašanja z vseh strani, ni prostora za improvizacijo. Takrat moramo biti več kot pripravljeni, da se ne odzovemo na način, ki bo situacijo le še poslabšal. Bodite pripravljeni, da ohranite svoj ugled in dobro ime tudi v najbolj kritičnih situacijah. Pridružite se nam na TRENINGU JAVNEGA NASTOPANJA, kjer boste na neprijetna vprašanja odgovarjali daleč od kritičnih pogledov občinstva. Pripravili vas bomo, da boste na očeh javnosti všeč celo sami sebi.

Cilj seminarja:

- pripraviti udeleženca na najzahtevnejše javne nastope – na vse zanke in pasti, ki se jim lahko izogne…

Vsebina seminarja:

- TV in radijska izjava
- TV in radijski intervju

Trajanje seminarja:

- 10 do 16 andragoških ur (odvisno od števila udeležencev in trajanja posameznih vaj)

Udeleženci prejmejo na seminarju gradiva z vajami. Izvajalec zagotovi vse pripomočke za izvedbo seminarja. V skupini je lahko, zaradi praktičnega dela, največ 10 udeležencev. Na željo naročnika in udeležencev lahko izvedemo tudi nadaljevalni seminar. Izvajalca seminarja sta Boštjan Polutnik in Drago Menegalija.

Zadetkov: 5437

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta klikom na gumb